אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות)
אורז טורקי טאיוואני (שאריות בברכה) הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 543 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם שאלוט, רוטב סויה, חתיכות הודו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou).
הוראות
לשפשף את טורקיה עם 1/4 כפיות כל מלח ופלפל לבן. בחר סיר גדול עם מכסה, כגון תנור הולנדי, ומניח מדף ספינת בפנים. ממלאים את הסיר עם 2 כוסות מים.
מניחים את תרנגול ההודו על צלחת שמתאימה בתוך הסיר ויושב על מדף ספינת הקיטור. (על מנת לשמור את טפטוף טורקיה, טורקיה לא צריך להיות ממוקם ישירות על מתלה עם חורים.) להביא מים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות את הסיר. קיטור טורקיה עד הטמפרטורה הפנימית שלה קרוב העצם מגיע 180 מעלות, על 30 דקות.
בואו מגניב. שמור את המיצים ואת טפטוף.
לאחר בשר טורקיה התקרר, למשוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס ביד ולהשליך את העצמות והעור.
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את שאלוט פרוס ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 3 דקות.
מעבירים מיד לצלחת מרופדת בנייר מגבת. שמור את שמן הבישול.
שלב את שמן הבישול של שאלוט עם 1/2 כוס של המיצים השמורים ואת טפטוף מן טורקיה מאודה.
מוסיפים את המים, הסוכר, רוטב סויה, פלפל סצ ' ואן, ואת 1/4 הנותרים כפיות כל אחד מלח ופלפל לבן.
מוסיפים חצי בצלצלים המטוגנים, שומרים את השאר לקישוט.
תערובת להקציף מעל חום בינוני להמיס סוכר. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים, שנחשפו עד מופחתים בחצי, כ -30 דקות. זן רוטב להשליך מוצקים.
כדי לשרת, לגרוף אורז לתוך קערות מנה אישיות ולמעלה עם ערימה של בשר טורקיה מגורר. כפית את הרוטב על כל קערה. לסיים עם שאלוט מטוגן וכוסברה לקישוט.