אורז מטוגן פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 430 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן בישול, מלח, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו אורז מטוגן פטריות, איך לעשות אורז מטוגן פטריות, אורז מטוגן פטריות, ו אורז מטוגן פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה. מערבבים את האורז ומרתיחים עד שזה עתה נעשה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים את האורז ומניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
3
בינתיים, במחבת גדולה nonstick או ווק, חום 1 כף שמן בישול על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מוסיפים חצי מהפטריות ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהפטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
העברה לצלחת. חזור עם שאר הפטריות וכף נוספת של שמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6
מוסיפים את הפטריות האלה לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
באותו מחבת, מחממים את הכף הנותרת של שמן בישול על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, זנגביל, בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 30 שניות. הגבר את החום לגובה בינוני והוסף את האורז, המלח ורוטב הסויה. לבשל, ערבוב, במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את האפונה ופטריות. לבשל, לערבב, עד שהכל חם, עוד 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בשמן השומשום.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
המלצת יין: מלוח, מתוק, אוכל אסייתי חם משאיל את עצמו כמו שום מטבח אחר כדי פיקנטיות פירותי של ריזלינג גרמני. נסה Qualittswein bestimmter Anbaugebiete (QbA) מן Mosel עבור האפקט הטוב ביותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
הערות: רוב האנשים זורקים גבעולים שיטאקי כי הם קשוחים. אבל אתה יכול להרתיח אותם בעדינות במלאי, או כל נוזל, עד שהם רכים. אם זה יותר מדי צרות, פשוט לשמור אותם להוסיף טעם למלאי.