קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

אורז פילאף

אורז פילאף
פילאף אורז נטול גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וטבעוני מתאבנים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. אם יש לך מלח מתובל, קאיין, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו Pilaf אורז אגוז אורן (פילאף אורז פיניון), אורז ירקות Pilaf בסיר האורז, ו אורז סיר אורז פילאף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מלאי חום בסיר: להסתכל על הוראות הבישול עבור האורז שלך. אם האורז שלך קורא 2 כוסות מים עבור כל כוס אורז אז תצטרך סך של 4 כוסות של נוזל. אם האורז שלך קורא 1 2/3 כוסות מים עבור כל כוס אורז, תצטרך סך של 3 1/3 כוסות של נוזל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
אתה רוצה לבשל את האורז בנוזל כי הוא בעיקר מניות עוף או מניות ירקות. עד מחצית הנוזל יכול להיות מים רגילים, אבל לפחות מחצית הנוזל הדרוש צריך להיות מלאי. מלאי תוצרת בית הוא הטוב ביותר, כמובן, ויעשה הבדל גדול באיכות pilaf וכתוצאה מכך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
3
מחממים את הכמות הנמדדת של המניה הדרושה בסיר, לפחות בגודל 2 qt.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
4
לחמם את האורז, להוסיף בצל וסלרי: בעוד המניה הוא חימום, לחמם מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיף את שמן הזית (או שומן עוף אם יש לך את זה) כדי מעיל התחתון של המחבת. כאשר השמן חם, מוסיפים את האורז לא מבושל וחומים את האורז, ערבוב מדי פעם, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כאשר האורז יש השחמה, מוסיפים את הבצלים ואת הסלרי ומבשלים עוד כמה דקות, עד הבצל מתחיל לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
הוסף מלח, פלפל, קאיין: אם אתה משתמש מרק משומר או ארוז, להיזהר כמה תיבול אתה מוסיף. אנחנו בדרך כלל משתמשים במניות עוף תוצרת בית, ללא מלח, אז אנחנו מוסיפים 2 כפיות מלח או מלח מתובל יחד עם פלפל טחון וקורטוב של קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
אם אתה מתחיל עם מרק מתובל, ייתכן שיהיה עליך רק להוסיף כפית מלח. טעם לבדוק את מרק / מלאי. זה יכול להיות קצת בצד המלוח כי האורז יספוג הרבה מלח.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
(או או רגיל)(או או רגיל)
9
מוסיפים מלאי, מבשלים את האורז: 
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
10
יוצקים את המניה המחוממת לתוך המחבת עם האורז (או לשפוך את תערובת האורז לתוך המניה, תלוי איזה מחבת יש מכסה).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
להביא לרתיחה, להפחית את החום, לכסות, ומבשלים כל עוד ההוראות לומר על החבילה של אורז. בדרך כלל בין 15 ל -25 דקות. תשתמש בטיימר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
12
לאחר כמות זמן הבישול להגדיר, להסיר את המחבת מהחום ולתת לשבת במשך 10 דקות, מכוסה. בשום שלב במהלך הבישול של האורז אתה צריך לחשוף את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוך עם מזלג, מערבבים פטרוזיליה: מוך עם מזלג לשרת. מערבבים פטרוזיליה קצוצה. אתה יכול גם לערבב אפונה מחוממת, שקדים קלויים, או צימוקים פילאף כדי לעשות את זה יותר מעניין.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים