איבודי חזיר ברוקולי
איבודי חזיר ברוקולי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון קטוגני זה מגיש 4 . מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם מאפה, בצל ירוק, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב בצק עלים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מאפה פאף אגס חמוציות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו שום מתובל בשר בקר & מברוקולי, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו Ham Hawaiian ומחווני גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ברוקולי בסל קיטור מעל 1 ב. של מים רותחים בסיר. מכסים ואדים במשך 5-8 דקות או עד פריך-מכרז. לשטוף במים קרים; לנקז היטב. בקערה, לשלב ברוקולי, גבינה, בשר חזיר, בצל, פטרוזיליה, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
על משטח מקומח, לרדד מאפה; לחתוך כל אחד לשניים.
מניחים 1-1 / 2 כוסות מילוי בצד אחד של כל חצי; לשטח מילוי עם כף.
מערבבים ביצה וקרם; מברשת כמה על קצוות מאפה. מקפלים מאפה על מילוי. לאטום את הקצוות ולדקור צמרות עם מזלג.
מניחים על תבנית אפייה; מברשת עם תערובת הביצה הנותרת.
אופים ב 400° במשך 18-22 דקות או עד חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.