אמנון יווני
אם יש לכם גבינת פטה עגבניות ובזיליקום, פלפל, זיתים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 51%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ללכת ללכת אמנון יווני, פילה אמנון קלוי יווני (דל שומן), ו פסטה עם אמנון, זיתים ופטה עם רוטב יוגורט יווני.
הוראות
במחבת גדולה, דגים חומים בחמאה בקבוצות.
העברה ל -15 אינץ'. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בקערה קטנה שלבו את הביצה, הגבינה, החלב והקאיין; כף מעל דגים.
מפזרים עגבניות, זיתים וצנוברים.
אופים, ללא כיסוי, ב-425 ניתנים לזיהוי למשך 10-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בקערה קטנה שלבו את הפטרוזיליה, מיץ הלימון והפלפל; מזלפים מעל דגים.
יין מומלץ: פינו נואר, יין מבעבע, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר, יין מבעבע ופינו גריגיו הם הבחירות המובילות שלי לאמנון. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
![ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר]()
ג ' וזף פלפס פסטורל כרם פינו נואר