קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות7
מגזין

אמנון מזוגגת דבש-ג'ינג'ר

אמנון מזוגגת דבש-ג'ינג'ר
דבש-זנגביל מזוגג טילפיאן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אם יש לך רוטב sriracha, פילה עוז אמנון, יוגורט יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. 55 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמנון מזוגג בדבש עם ירקות קלויים, סלמון מזוגג דבש ג'ינג'ר לאחד, ו ג'ינג'ר וגזר מזוגג דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד את הדבש, רוטב סויה, חומץ, זנגביל, שום ושמן זית. להשרות את הדגים בתערובת במשך 20 דקות-1 שעה.בעוד הדג הוא marinating, לטאטא יחד את החומרים רוטב שמנת. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
מחממים מחבת גריל על חום בינוני ומברשת עם שמן צמחי או תרסיס עם תרסיס בישול שאינו מקל. מבשלים את הדג במשך 4-6 דקות לכל צד או עד שהוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
3
מגישים מיד עם רוטב הטבילה לצד ירקות מאודים ואורז חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.