אמנון פרמז'ן עם רוטב יין לבן
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? אמנון פרמזן עם רוטב יין לבן יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . גשו לסופר וקנו מלח, קמח, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 47%. נסו אמנון עם שרימפס שמנת ורוטב יין לבן סרטן, Chard עם יין לבן פרמזן, ו ספגטי יין לבן עם בייקון ופרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד 1/4 כוס קמח, גבינת פרמזן, טימין, שמיר, ומלח בצלחת רדודה.
יוצקים 1/2 כוס חלב 1/2 כוס קמח בשתי מנות רדודות נפרדות.
לטבול פילה אמנון לתוך קמח רגיל, ואז חלב.
ביסודיות מעטרים את הפילה עם הקמח המנוסה; שומרים את שאר הקמח המנוסה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מחממים את הפילה בחמאה, כ -2 דקות בכל צד.
להפחית את החום בינוני נמוך ולהמשיך לבשל עד הדג הוא flaked בקלות עם מזלג, 2 עד 5 דקות יותר.
להגדיל את החום בינוני, ויוצקים את שאר הקמח מתובל למחבת.
לטאטא ביין לבן; לבשל ומערבבים עד מופחת מעובה, על 5 דקות.
מערבבים בהדרגה 1/4 כוס חלב. להפחית את החום נמוך ולאפשר רוטב להתבשל במשך 1 או 2 דקות יותר.
רוטב כפית מעל אמנון להגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti]()
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה