קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות40
מגזין

אנדיב עם כבד עוף Pâte ומיובש-שרי מרמלדה

אנדיב עם כבד עוף Pâte ומיובש-שרי מרמלדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל אנדיב עם כבד עוף Pâte ו מיובש דובדבן ריבה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 100 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-24 מנות. לך לחנות ותביא אנדיב, גרידת תפוז, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, פטה כבד עוף, ו כבד עוף Pâté (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, לשלב את הדובדבנים ויין אדום ולתת לשבת עד הדובדבנים התרככו קצת, לפחות שעה אחת ועד לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
במחבת sauté בינונית על חום נמוך בינוני, לחמם את שומן העוף או שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים את הבצל ואת sauté, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב caramelized, כ 40 דקות. להגדיל את החום כדי בינוני גבוה, להוסיף את הקורנית או מרז ' ורם, 1 כף חומץ יין אדום, דובדבנים, ואת היין הם ספוגים. מבשלים עד שרוב הנוזל התאדה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
מרז ' ורםמרז ' ורם
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את הכף הנותרת חומץ יין אדום ומתבלים במלח ופלפל. להפריש להתקרר. לעשות קדימה: ריבת הדובדבן יכול להתבצע קדימה ומאוחסן, במיכל אטום במקרר, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
1
לארגן מתלה כ 6 אינץ ' מן הלהבה של broiler.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מניחים את מחבת broiler או תבנית אפייה על המדף ולחמם מראש את broiler.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
אם באמצעות שומן עוף, בסיר קטן על חום נמוך לחמם את השומן עד מותך. בקערה גדולה, לזרוק יחד את הכבדים, על 2 כפות שומן עוף מומס או שמן זית, מלח ופלפל. מסדרים את הכבדים, בשכבה אחת, על מחבת broiler שחומם מראש או תבנית אפייה ו broil במשך 2 דקות. הפוך את הכבדים ולהמשיך לצלות עד מכרז כאשר לחצה חום בהיר בצבע, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שומן עוףשומן עוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר את הכבדים ללוח חיתוך ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
לאחר הכבדים הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לחתוך אותם בגסות, לוודא להשאיר אותם עבה.
6
מעבירים לקערה גדולה, טפטוף עם הנותרים 2 כפות שומן עוף מחומם או שמן זית, בעדינות לזרוק לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שומן עוףשומן עוף
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
להפריד את העלים endive ולסדר על מגש. מלא כל עלה אנדיב עם כ 2 כפות pâté, העליון עם מנה של ריבת דובדבנים, ולסיים עם קמצוץ של גרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
אנדיבאנדיב
2
מגישים באופן מיידי.