קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות3
ציון בריאות8
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

(אני לא מאמין שזה) כרובית מעוכה

(אני לא מאמין שזה) כרובית מעוכה
(אני לא מאמין שזה) כרובית מעוכה עשויה להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 129 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת שום ותבלינים, מים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוד פירה מדומה(פירה כרובית) - פחמימות נמוכות, כרובית מחית, ו כרובית מחית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מים לרתיחה בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מוסיפים כרובית, מפחיתים את החום עד בינוני-נמוך, מניחים כיסוי על סיר, ומבשלים כרובית עד למכרז, כ -10 דקות; לנקז. מניחים כרובית בצד להתקרר במשך כ 5 דקות; להעביר לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים שמן במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן חם עד למכרז, 3 עד 5 דקות. להפריש להתקרר במשך כ 5 דקות; להוסיף לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4
יוצקים יוגורט לתוך בלנדר עם תערובת כרובית ובצל; להתמזג עד חלקה. מתבלים עם פטרוזיליה ושום ותבלינים עשבי תיבול לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות