אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תן אנצ'ילדות הודו נהדרות לנסות. מתכון זה מכין 3 מנות עם 830 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם הודו טחון, תערובת גבינה מקסיקנית, סלסה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח התירס תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פאי קמח תירס כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 67%. נסו המבורגר הודו נהדר, צ'ילי טורקיה נהדר, ו מועדון טורקיה נהדר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350*.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את ששת המרכיבים הראשונים במעבד מזון; מכסים ודופק עד לקבלת תערובת אחידה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
3
במחבת גדולה מבשלים הודו, בצל ושום בשמן על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו נואר, ריזלינג, ורוזני נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא רוח רפאים פינס סונומה קאונטי מונטריי קאונטי פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
רוח רפאים אורנים מחוז סונומה מחוז מונטריי פינו נואר