קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס בנדיקטוס עם Chèvre-רוטב דיז'ון

אספרגוס בנדיקטוס עם Chèvre-רוטב דיז'ון
אספרגוס בנדיקטוס עם רוטב Chèvre-Dijon עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 227 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. אם יש לכם ביצים, מלח כשר, חרדל דיז'ון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סטייק וביצים בנדיקט עם אספרגוס ברוטב ברניז, אספרגוס, ביצים וחזיר עם רוטב חרדל דיז'ון, ו אספרגוס קלוי עם דיז'ון-רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרוטב chèvre: למלא סיר גדול רבע הדרך מלא במים ולהביא אותו לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להסיר מהחום ולהניח בצד.
1
מחממים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית עד הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הכרישה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה התרככו והם רק מתחילים חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
מוסיפים את האספרגוס, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד האספרגוס הוא פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
הסר את המחבת מהחום.עבור ביצים עלומות: להביא את המים הנמדדים לרתיחה בסיר בינוני מעל חום גבוה (המים צריכים להיות לפחות 2 אינץ ' עמוק). להפחית את החום לנמוך כדי לשמור על המים בבית רתיחה חשופה. מערבבים בחומץ.לשבור ביצה 1 לתוך כוס קטנה או ramekin. בעדינות להחליק את הביצה לתוך המים רותחים. חזור עם 3 הביצים הנותרות, וודא מרווח אותם באופן שווה במים. לבשל עד הלבנים הם רק להגדיר, על 3 דקות. הרם את הביצים מהמים עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מניחים בקערה של מים חמים כדי לשמור warm.To להרכיב:טוסט הלחם ואת המעיל העליון של כל פרוסה עם שכבה דקה של חמאה, מתבלים עם מלח ופלפל, ומניחים על צלחות הגשה. תחלק את תערובת האספרגוס-כרישה על הטוסט.באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים מן המים החמים. כתם כל עודף מים מהחלק התחתון של הכף עם מגבת נייר או מגבת מטבח ולהחליק את הביצים על תערובת אספרגוס-כרישה. למעלה את הביצים עם הכמות הרצויה של רוטב chèvre (ייתכן שנשאר לך קצת כדי לשרת בצד). אם תרצה, מפזרים פטרוזיליה מעל, ואז לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה