אספרגוס ססגוני
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, אספרגוס גרידל יכול להיות מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 מתכון לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עוז-1lb 12oz אספרגוס, שמן צמחי, חומץ בלסמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 91% המנה הזו יוצאת מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אספרגוס גרידל עם סרטנים & rouille, סרטן אספרגוס בריטי גרידל כריכי גרגיר נחלים, ו Casarecce עם אספרגוס גרידל, אפונה הצמד סוכר ריקוטה.
הוראות
חותכים (או לשבור) את הקצוות וודי מן האספרגוס. מרתיחים את החניתות במחבת גדולה של מים מלוחים במשך 3 דקות.
לנקז, ואז לצלול את החניתות לתוך מים קרים כקרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע. ללטף את האספרגוס יבש.
שמן את החניתות קלות. השאירו מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום גבוה עד חם מאוד שלה, ואז לסדר את החניתות על זה בשכבה אחת. (ייתכן שיהיה עליך לצרוב את האספרגוס בשתי קבוצות.) להפחית את החום בינוני לבשל את החניתות במשך 3-4 דקות. סובב אותם עם מלקחיים ומבשלים עוד כמה דקות, או עד שהחניתות רכות עד לנקודה של סכין מוזהב קלות.
מעבירים את האספרגוס לצלחת מנה ומפזרים על כמה טיפות של חומץ בלסמי.
מגישים בעוד עדיין חם, אם כי החניתות יהיה גם טעם טוב מאוד בטמפרטורת החדר.
כדי להתקדם, אתה יכול להכין את האספרגוס עד סוף שלב 1 ולשמור בקירור עד 24 שעות.