קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות

אספרגוס עטוף הבלעדית עם יין לבן מנדרינות
אספרגוס עטוף הבלעדית עם טנג'רין Beurre Blanc עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 347 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פילה פלאונדר, אספרגוס, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc, סוליה שלוקה עם דם כתום Beurre Blanc, ו סוליית פטרל עם Meyer Lemon Beurre Blanc.

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מברשת 13 על ידי 9 אינץ מחבת צלייה עם כמה חמאה מומסת, ואז מפזרים שאלוט ו גרידה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
לקצץ אספרגוס כ 7 אינץ 'ארוך, ואז לקלף חניתות החל מ 2 אינץ' מתחת לקצה של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מסדרים פילה דגים, הצדדים עור למעלה, על משטח עבודה ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגיםפילה דגים
5
שכב 5 או 6 אספרגוס בניצב על פני פילה 1 לעטוף דגים סביבם כדי לעשות חבילה. חזור עם שאריות פילה ואספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
העברת חבילות, צדי התפר למטה, כדי צליית מחבת ומברשת דגים עם הנותרים חמאה מומסת. מתבלים במלח ופלפל, ואז מוסיפים מים למחבת. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף ואופים עד דגים הוא רק מבושל דרך ואספרגוס הוא פריך במכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מרתיחים מיץ מנדרינה עם שאלוט בסיר כבד 2 ליטר מעל חום מתון עד מופחת על 2 כפות, 4 עד 5 דקות. להפחית את החום נמוך בינוני, ואז לטאטא 1 כף חמאה, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ מנדרינהמיץ מנדרינה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את החמאה שנותרה, 1 כף בכל פעם, מטילים כל הזמן, מוסיפים כל פיסה לפני הקודמת נמסה לחלוטין, ומרימים מחבת מחום מדי פעם לתערובת קרירה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר מהחום ומערבבים במלח, קאיין, ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
להעביר דגים עם מרית מחוררת למגש ומיצים במחבת מילואים. מכסים דגים בנייר כסף. להשליך גרידה, ואז לשפוך מיצי מחבת לתוך מחבת 10 אינץ ' ומרתיחים על חום גבוה בינוני עד מופחת על 2 כפות, על 2 דקות. בהדרגה להקציף לתוך beurre blanc.
מרכיבים שתצטרך
Beurre BlancBeurre Blanc
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
כתם כל נוזל שנצבר על מגש עם מגבות נייר, ולאחר מכן רוטב כפית על דגים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.