קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

אספרגוס עטוף פרושוטו עם חמאת כמהין

אספרגוס עטוף פרושוטו עם חמאת כמהין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס עטוף פרושוטו עם חמאת כמהין. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 17 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך אספרגוס, שמן כמהין לבן, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טוגני כמהין עטופים בפרושוטו, פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין, ו אספרגוס עטוף פרושוטו.

הוראות

1
הכינו קערה גדולה של קרח ומים קרים. אספרגוס לקצץ 5 אינץ ' ארוך, ולאחר מכן קיטור באוניית קיטור על מים רותחים עד פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
העברה למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז ולטפוח יבש. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מערבבים שמן לתוך חמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
5
חותכים פרושוטו פרוסות לתוך בערך 3 על ידי 3 אינץ חתיכות, ואז מעיל דק עם חמאת כמהין ומניחים גבעול אספרגוס בקצה אחד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
6
להפשיל, משאיר קצה ולסיים גלוי. חזור עם אספרגוס הנותרים פרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)