אספרגוס עם רוטב כתום ואגוזי לוז קלויים
אם יש לך אספרגוס, אגוזי לוז, גרידת תפוז, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו אספרגוס עם רוטב כתום ואגוזי לוז קלויים, כרוב רוסי בגריל עם רוטב יוגורט ואגוזי לוז קלויים, ו שומר וסלט תפוזים עם אגוזי לוז קלויים וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט אגוזי לוז במחבת אפייה רדודה קטנה עד הזהב, 4 עד 5 דקות. לקצץ קצות וודי מן האספרגוס, אם תרצה בכך, לקלף נמוך 2 סנטימטרים של גבעולים עם מקלף ירקות. מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 6 דקות, ולנקז היטב במסננת.
לטאטא יחד מרכיבים שנותרו למעט אגוזים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים אספרגוס חם לצלחות. רוטב כתום כפית מעל ומפזרים אגוזים.