קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות3
ציון בריאות12
מגזין

אספרגוס קלוי ופרושוטו

אספרגוס קלוי ופרושוטו
אספרגוס קלוי פרושוטו נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פרושוטו, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 56 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פרושוטו עטוף אספרגוס קלוי, אספרגוס עטוף פרושוטו קלוי, ו אספרגוס קלוי, פיצה ביצה & פרושוטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
אם האספרגוס עבה, לקלף אותם באמצע גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
חותכים וזורקים את השליש התחתון של האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מניחים את האספרגוס בשכבה אחת על מחבת, טפטוף עם שמן זית, ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל 1/2 כפית. צלוי במשך 10 דקות, עד הגבעולים הם רק במכרז. בינתיים, מניחים את הפרושוטו בשכבה אחת על מחבת סדין אחרת וצולים באותו תנור במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממיסים את החמאה במדיום (10 אינץ') מחבת לטחון מעל חום בינוני ולחכות עד הבועות כמעט שוככות. לפצח את הביצים למחבת, לשמור אותם בנפרד, אם אפשר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מפזרים את הביצים בנדיבות עם מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית עד שהלבנים מבושלים אבל החלמונים עדיין נוזליים. אל תהפוך אותם!
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מסדרים את האספרגוס על 3 צלחות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
9
מניחים 2 פרוסות של פרושוטו על גבי כל ערימה, טפטוף עם הולנדז, ומניחים ביצה מטוגנת על גבי הפרושוטו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
פרושוטופרושוטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10
מגישים חם.
11
מניחים את החלמונים, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור, פלפל קאיין בצנצנת של בלנדר ולעבד נמוך במשך 15 שניות. ממיסים את החמאה בסיר קטן עד שהיא לוהטת.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
הסר את הכנס ברור קטן בחלק העליון של הבלנדר. עם בלנדר על נמוך, לאט להוסיף את החמאה החמה לתערובת ביצה ולימון להתמזג במשך 30 שניות, עד שהרוטב הוא עבה מאוד. השתמש באופן מיידי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות