אספרגוס, תפוח אדמה ובצל פריטטה
אספרגוס, תפוח אדמה ובצל פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 20 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 293 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.92 דולר למנה. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לכם בזיליקום, תפוחי אדמה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. נסו פריטטה בצל אביב ואספרגוס, פטה, בצל ירוק ואספרגוס פריטטה, ו אספרגוס ופונטינה פריטטה עם עגבנייה חתוכה ובצל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את תפוח האדמה והבצל הגרוס בשמן החם עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים, כ -5 דקות.. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את האספרגוס והחזיר וממשיכים לבשל עד שהאספרגוס רך, עוד 5 עד 7 דקות; מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
מקציפים את הביצים והחלב יחד בקערה קטנה; יוצקים באופן שווה על המנה. מפזרים את המוצרלה וגבינות הצ ' דר הלבנות מעל תערובת תפוחי האדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להתייצבות באמצע, 20 עד 25 דקות.
מקשטים עם הבזיליקום להגשה.