אספרסו ביסקוטי
אספרסו ביסקוטי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 152 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לך אבקת אספרסו מיידית, ביצה לבן, משמשים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: אספרסו ביסקוטי, אספרסו שוקולד צ'יפס ביסקוטי, ו מוס אספרסו שוקולד לבן עם אספרסו קל קרמל טפטוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז גיליון עוגיות או קו זה עם נייר קלף.
שמנת יחד חמאה וסוכר בקערה עד אור ורך. מקציפים ביצים ווניל.
מנפים יחד את הקמח, הקינמון ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
מערבבים מרכיבים יבשים לתערובת הביצה. מערבבים באבקת האספרסו, גרידת תפוז, שבבי שוקולד, משמשים מיובשים, חמוציות מיובשות ושקדים.
צורה בצק לשני יומנים שווים בערך 12 אינץ 'על ידי קוטר 2 אינץ'.
מניחים יומני על תבנית אפייה, ו לשטח עד עובי 1 אינץ'.
צחצח את בול העץ בשטיפת ביצים.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הם זהובים והמרכז הוא המשרד, על 35 עד 40 דקות.
הסר מהתנור כדי להתקרר על המחבתות. כאשר כיכרות הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, להשתמש בסכין משונן לחתוך את הלחם באלכסון לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. החזירו את הפרוסות לתבנית האפייה.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
אופים עד שהם מתחילים להפוך חום בהיר, 15 עד 20 דקות. להתקרר לחלוטין, ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.