Escabeche של פורל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 546 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפל, שום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה די טוב. Escabeche של פורל, Escabeche, ו Escabèche דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את הקמח, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור בשקית zip-top ליטר. לטף את הטרוטה יבש לזרוק מעיל בשקית עם קמח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בגודל 12 אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מנצנץ. בזהירות להוסיף את הטרוטה למחבת. מבשלים בכל צד במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
פורל
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
באמצעות מלקחיים או מרית דגים, להעביר את הטרוטה לתבנית זכוכית 13 על ידי 9 אינץ'. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הבצל, ומבשלים עד שקוף, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
מוסיפים את 1/2 הנותרים מלח כפית, 1/4 כפית פלפל שחור, טימין, כוסברה, פפריקה, יין לבן, חומץ, וגרידת לימון. להקטין את החום נמוך ומבשלים, חשוף, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כסף ללא נעליים
שדי פסיון אם )
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
הסר מהחום ושופכים את המרינדה על הטרוטה. מקררים, חשופים, לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פורל
7
מגישים מגניב או בטמפרטורת החדר עם רוטב ובצל. מקררים, מכוסים, עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק