תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל Escarole חם סלט פטריות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 87 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטריות, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: סלט שרימפס ואסקרול חם, סלט אסקרול חם עם אפונה שלג ונקניקיות, ו סלט פטריות חם.
הוראות
1
מניחים את escarole בקערה גדולה, לא מגיבה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אסקרול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום גבוה. כאשר השמן מעשן, מוסיפים את הפטריות, שום, שאלוט, ותימין ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות השחמה ומכרז, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את הפטריות לקערה עם escarole.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
אסקרול
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים את החומץ למחבת. מערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מהחלק התחתון של המחבת, ואז לשפוך על הסלט. לזרוק את כל החומרים יחד, מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, ומגישים.