מעבירים צדפות לקערה עם כפית מחוררת, תוך שמירה על נוזל בישול. Scallops לגרוס לתוך "חוטים" עם מזלג או האצבעות שלך, השלכת שריר חוטף (החוטף יישאר מוצק אבל גזרי בשר צדפות בקלות).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מסננים שרימפס, משליכים כל חתיכות פגומות או כהות, וקוצצים דק מאוד.
להוסיף נוזל צדפה שמורות ומבשלים מעל חום מתון עד מעט כהה ואת רוב הנוזל הוא התאדה( משאיר רק שמן), על 2 דקות. בעת בישול בשר בקר ואפונה שלג, בשר ייקח בערך 2 דקות (לכל אצווה) לחום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
Add reserved scallop liquid and simmer over moderate heat until slightly darkened and most of liquid is evaporated (leaving only oil), about 2 minutes. When cooking beef and snow peas, beef will take about 2 minutes (per batch) to brown in skillet.