להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר כבד 1 ליטר ולהוסיף צדפות מיובשות (צדפות צריך להיות שקוע לחלוטין).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס מיובש
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הסר מהחום ולספוג 15 דקות. להחזיר מחבת לחום ומבשלים על אש נמוכה עד צדפות רכות וחיוורות, על 15 דקות, ולאחר מכן להסיר מחום וקריר בבישול נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מעבירים צדפות לקערה עם כפית מחוררת, תוך שמירה על נוזל בישול. Scallops לגרוס לתוך "חוטים" עם מזלג או האצבעות שלך, השלכת שריר חוטף (החוטף יישאר מוצק אבל גזרי בשר צדפות בקלות).
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים שרימפס, משליכים כל חתיכות פגומות או כהות, וקוצצים דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חום ווק על חום מתון, ולאחר מכן להוסיף שמן, מתערבל מעיל, וחום עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מוסיפים בצל, שום, וצ ' ילה ומבשלים, ערבוב בעדינות, עד התערובת מפסיקה מהביל, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מוסיפים שרימפס, צדפות, בשר חזיר, ופלפל שחור ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
הוסף צדפות שמורות בישול נוזלי ומבשלים על אש נמוכה עד מעט כהה ואת רוב הנוזל הוא התאדה (משאיר רק שמן), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
חרדל מוכן, אופציונלי
9
להעביר רוטב לקערה וקריר. נגב ווק נקי.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דַק-
10
הפוך אפוני בשר ושלג
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
1
חום ווק מעל חום גבוה עד עישון, ולאחר מכן להוסיף 1/2 כף שמן, מתערבל מעיל, וחום עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
יין אורז
צלי חזיר שלם, קצוץ
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים חצי בשר בקר ומבשלים, מתהפכים פעם אחת, עד השחמה, על 1 דקה בסך הכל, ולאחר מכן להעביר קערה נקייה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
מוסיפים עוד 1/2 שמן כפות וחוזרים עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לטפוח אפונה שלג יבש במידת הצורך. לנגב ווק נקי וחום עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף שמן כף הנותרים, מתערבל מעיל.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
5
מוסיפים אפונה שלג בזהירות (שמן עלול להתיז) ומערבבים ומטגנים עד ירוק בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
להוסיף רוטב xo ומטגנים מוקפץ עד אפונה שלג מצופים. אם התערובת נראית יבשה, להוסיף 1 עד 2 כפות מים. מכסים ווק ומבשלים אפונה שלג עד פריך במכרז, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
דַק-
7
מוסיפים בשר בקר עם כל מיצים שנצברו בקערה ומערבבים עד שהבשר מחומם דרך הרוטב מעובה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
8
* זמין ב-Kam Man Food Products (212-571-0330).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
הערת טבחים
1
להוסיף נוזל צדפה שמורות ומבשלים מעל חום מתון עד מעט כהה ואת רוב הנוזל הוא התאדה( משאיר רק שמן), על 2 דקות. בעת בישול בשר בקר ואפונה שלג, בשר ייקח בערך 2 דקות (לכל אצווה) לחום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
Add reserved scallop liquid and simmer over moderate heat until slightly darkened and most of liquid is evaporated (leaving only oil), about 2 minutes. When cooking beef and snow peas, beef will take about 2 minutes (per batch) to brown in skillet.