לזניה ארבע גבינות ותרד יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך מלח כשר, מוצרלה מראש מגורר, גבינת קוטג', וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: לזניה תרד עם ארבע גבינות, לזניה תרד וגבינה Cheesiest, ו לחמניות לזניה תרד וגבינה.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום גבוה ומלח אותו בנדיבות.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מוסיפים את האטריות לזניה ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
ניקוז.
5
בינתיים, לחמם את שמן זית ושום בסיר על חום בינוני עד השום מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוסיפים את התרד, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עד שהתרד מתייבש והשום ריחני, כ-3 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
שום
7
מערבבים את גבינת קוטג', גבינת עיזים, פרמזן/פקורינו, 2 כוסות גבינת מוצרלה, גרידת לימון, אגוז מוסקט, קאיין, ותרד מקורר בקערה. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
מלח ופלפל
גבינת קוטג'
גבינת עיזים
גרידת לימון
פקורינו
פלפל קאיין טחון
תרד
מוסקט
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מכסים את החלק התחתון של תבשיל 9 על 13 אינץ ' עם שכבה דקה של רוטב עגבניות. מכסים עם 3 של האטריות להציב מצד לצד, אבל לא חופפים. למעלה עם 1/4 של תערובת הגבינה וכחצי כוס רוטב עגבניות. מתבלים קלות במלח ופלפל. חזור לעשות 2 שכבות נוספות. מכסים את שכבות הלזניה עם אטריות שנותרו, תערובת גבינה נותרת על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
פסטה
גבינה
9
טפטוף עם רוטב עגבניות שנותר, ולאחר מכן לפזר את 2 כוסות מוצרלה הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מוצרלה
10
אופים, חשוף, עד הלזניה חם תוסס, על 40 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
בואו לזניה לעמוד במשך 10 דקות לפני ההגשה.
12
שים את שמן הזית ושום בסיר ומבשלים עד ריחני, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מוסיפים עגבניות ומלח. לשבור את העגבניות לחתיכות קטנות עם כף עץ ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה, חום נמוך יותר לרתיחה, ומבשלים עד מעובה, על 30 עד 40 דקות. בעוד הרוטב מבשל, לקרוע עלים בזיליקום לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
עגבנייה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
14
הסר את הרוטב מהחום, מערבבים בזיליקום, ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.