קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

אפונה מתוקה, צדפות וריזוטו נענע

אפונה מתוקה, צדפות וריזוטו נענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל אפונה מתוקה, צדפה וריזוטו מנטה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 647 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לכם פרמזן, צדפות צוללות, מלח ופלפל כשרים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שמפניה אוסטרלית וריזוטו צדפות, סלט אבטיח צרוב צדפות W / ויניגרט מנטה מבעבע, ו צדפות צרובות וסלט אבטיח עם ויניגרט מנטה מבעבע.

הוראות

1
מניחים מחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני ויוצקים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות, עד רך. מערבבים באורז וחצי מהמנטה הקצוצה, מקפידים לצפות את כל גרגרי האורז בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
3
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל (כמו גם את האלכוהול) התאדה. מתבלים במעט מלח ופלפל. מצקת ב 1 כוס של מלאי חם. באמצעות כף עץ, מערבבים בעדינות עד שרוב המניה נספגת. שמור הוספת מלאי כוס בכל פעם ערבוב. לאחר כ -10 עד 15 דקות, לבדוק את האורז. זה צריך להיות מבושל וקרם אבל עדיין יש ביס קל אליו. (ייתכן שלא תצטרך את כל המניות.) מקפלים בעדינות אפונה ו 1/4 כוס חמאה. מערבבים בגבינת הפרמזן וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
אלכוהולאלכוהול
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
אפונה גויה®אפונה גויה®
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
מצקתמצקת
4
הסר מן החום לכסות בזמן שאתה צורב את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
הגדר מחבת לא מקל לטגן מעל חום בינוני ולהוסיף 2 כפות שמן זית ו 1 כף חמאה. ללטף את הצדפות עם מגבות נייר כדי לוודא שהם יבשים מאוד. מתבלים משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף צדפות למחבת, מוודא שלא צפוף, ומבשל עד שהם משחימים יפה משני הצדדים, על 4 עד 8 דקות בהתאם לגודל של הצדפות שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בדוק את הריזוטו ולהוסיף קצת יותר מניה אם הוא קיבל עבה מדי. בקערה רדודה או צלחת, לעשות ערימה נחמדה של ריזוטו העליון עם 3 או 4 צדפות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מקשטים עם מנטה הנותרים טפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.