קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
מגזין

אפונה עם ריקוטה אפויה ופירורי לחם

אפונה עם ריקוטה אפויה ופירורי לחם
אפונה עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 628 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חמאה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אפונה של דבורה מדיסון עם ריקוטן אפוי ופירורי לחם, פסטה שמנת כרובית ריקוטה עם פירורי לחם שום קלויים, ו ירקות אפויים עם פירורי לחם (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191°. שמן קל צלחת אפייה קטנה; צלחת עפר ספרדית עגולה על פני 6 אינץ ' מושלם עבור סכום זה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
אם הריקוטה שלך רטובה וחלבית, לנקז אותו תחילה על ידי לשים אותו במסננת ולחץ על הנוזל העודף. לארוז את הריקוטה לתוך המנה, לטפטף קצת שמן זית על פני השטח, ואופים 20 דקות או עד הגבינה החלה להגדיר חום על גבי. מכסים את פני השטח בפירורי הלחם וממשיכים לאפות עד שפירורי הלחם משוחים ופריכים, עוד 10 דקות. (משך הזמן שלוקח לגבינת ריקוטה לאפות עד לסט יכול להשתנות במידה ניכרת, כך שזה עשוי לקחת זמן רב יותר מהזמנים שניתנו כאן, במיוחד אם זה לא היה מנוקז.)
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
כאשר הגבינה מסיימת לאפות, מחממים את החמאה במחבת קטנה מעל חום בינוני. כאשר קצף החמאה מוסיף את שאלוט ומרווה ומבשלים עד שהתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את האפונה, 1/2 כוס מים, ואת גרידת לימון. מבשלים עד האפונה הם ירוקים ורכים בהירים; הזמן ישתנה, אבל זה צריך להיות 3 עד 5 דקות. מה שלא תעשה, אל תיתן להם להפוך לאפורים. מתבלים במלח וקצת פלפל טחון טרי, לא יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מחלקים את הריקוטה בין 2 צלחות. כפית את האפונה על הגבינה. מגררים קצת פרמזן על כל וליהנות תוך חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1
מבשלים 1 כוס או כך פגזי פסטה במים רותחים, מלוחים.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מסננים וזורקים אותם עם האפונה, מבושלים כמו לעיל, ולאחר מכן עם ריקוטה. האפונה מקננת בפסטה, כמו פנינים ירוקות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
3
Reprinted with permission from Veget Literacy: Cooking and Gardening with Twelve משפחות מממלכת הצומח האכילה, with over 300 Deliciously Simple Recipes by Deborah Madison. זכויות יוצרים © 2013 by Deborah Madison; photographs copyright © 2013 by Christopher Hirsheimer And Melissa Hamilton. Published by Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.דבורה מדיסון היא המחברת של אחד-עשר ספרי בישול, והיא ידועה בבישול הפשוט, העונתי, המבוסס על ירקות. היא התחילה באזור מפרץ סן פרנסיסקו ב Chez Panisse לפני פתיחת הירוקים, וחי בניו מקסיקו במשך עשרים השנים האחרונות. בנוסף לכתיבה ולהוראה, היא שירתה במועצות המנהלים של ועדת המגוון הביולוגי הבינלאומי של מזון איטי, חילופי שומרי הזרעים, וברית בעלי החיים בדרום מערב ארצות הברית, בין היתר. היא מעורבת באופן פעיל בנושאים של מגוון ביולוגי, גינון, וחקלאות בת קיימא.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ירוקירוק