קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

אפונה שחורה וסלט ארוגולה

אפונה שחורה וסלט ארוגולה
שעועית שחורה עם עיניים וסלט ארוגולה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 312 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . אם יש לך שמן זית, חומץ בלסמי, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט אפונה שחור עיניים מעל ארוגולה, סלט שעועית דרום-מערבית עם שעועית שחורה, אפונה שחורה, פפפ, ו ראש השנה סלט אפונה שחור עיניים עם זיתים שחורים, fetan ושום קלוי.

הוראות

1
תדליק גריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
מברשת את האוזניים של תירס עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. מברשת קלה את הגריל עם שמן צמחי גריל את התירס על אש בינונית-חמה, פונה לעתים קרובות, עד חרוך קלות וכמעט מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
תירס על קלחתירס על קלח
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
3
בואו להתקרר מעט. מעל קערה, חותכים את הגרעינים מהקורים.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בסיר של מים מלוחים רותחים, לבשל את האפונה שחור עיניים עד רך, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מסננים ורענון מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
לנקז ולטפוח יבש.
7
בקערה גדולה, לטאטא את 1/3 כוס שמן זית עם מיץ ליים וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את התירס בגריל, אפונה שחורה, פלפלים אדומים, בצל, כוסברה וחלפיאו וזורקים היטב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות. זרקי את סלט האפונה עם הארוגולה והעבירי אותו למגש ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים