אפיית סלמון בקארי
לאפות סלמון בקארי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. אם יש לכם משחת קארי, פילה סלמון, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית נסו אפיית סלמון בקארי, כרובית קארי לאפות, ו מוס סלמון בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). מעיל גיליון אפייה עם ספריי בישול.
בקערה, מערבבים את השמנת החמוצה וממרח קארי.
מורחים את החלק התחתון של כל פילה סלמון עם 1 כף תערובת שמנת חמוצה, ומסדרים את הפילה על גיליון אפייה מוכן. פילה העליון עם נשאר תערובת שמנת חמוצה.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד פתיתי סלמון בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה פולי ג ' ונסון Carneros עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.