אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנים
אפיית פירה תפוחי אדמה מעושנת היא ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 278 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אפיית בטטה מעושנת, מאפה פירה לבן/בטטה, ו אפיית גבינה ותפוחי אדמה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף אפיית תפוחי אדמה; לחתוך לחתיכות 2 אינץ'. תביא תפוחי אדמה, 2 כפית. מלח, ומים כדי לכסות לרתיחה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה; להרתיח 20 דקות או עד במכרז.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה לתנור ההולנדי, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 עד 5 דקות או עד תפוחי אדמה יבשים.
מחית תפוחי אדמה עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי. מערבבים בחמאה חמה, חלב חם, חמאה מומסת, פלפל, ו 1 כפית. מלח, ערבוב רק עד מעורבב.
מערבבים בטטות ופלפלים קצוצים צ ' יפוטלה, ולכפות את התערובת לתוך משומן קל 2 1/2-qt. צלחת אפייה או 8 (10-עוז.) ramekins.
אופים ב 350 במשך 35 דקות.