זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: אפל בטי, Apple Pan Betty, ו תפוח חום בטי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מערבבים את הקמח והמלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את קיצור, לחתוך עם בלנדר מאפה עד התערובת דומה פירורים גס. עם מזלג, מערבבים רק מספיק מים כדי לקשור את הבצק. להתקבץ לכדור ולהעביר למשטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
לרדד לכ 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
העברה למחבת פאי 9 אינץ 'ו לקצץ להשאיר 1/2 אינץ' הבליטה. מקפלים את הבליטה תחת עבור עובי כפול. חליל הקצה עם האצבעות שלך. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1
מקלפים, חותכים את התפוחים לקערת ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
2
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים לתפוחי מעיל. בקערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד את עמילן התירס, המלח ורק 1/3 כוס הסוכר (שומר את השאר לציפוי).
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את תערובת הסוכר לתפוחים ומערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
עבור ציפוי פירור, לשלב את הסוכר שנותר, קמח, קינמון וחמאה בקערה. להתמזג עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורים גסים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
כפית את הפרי מילוי לתוך קליפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
6
מפזרים את הפירורים בקלילות ובאופן שווה מעל.
7
אופים במשך 10 דקות, ואז להפחית את החום ל 350 מעלות F. לכסות את החלק העליון של העוגה באופן רופף עם גיליון נייר, ולהמשיך לאפות עד השחמה, 35 עד 40 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
בסיר גדול לערבב סוכר, קורנפלור, ומלח להתמזג היטב, לפני לשים על ארובה. בהדרגה לטאטא חלב תמצית וניל עד בשילוב, ואז לטאטא חלמונים ביצה עד לא פסים צהובים להישאר. להביא לרתיחה מעל חום נמוך להקציף כדי לשמור על חלקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבנים
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
הסר פאן מחום, להוסיף בננות, להתמזג באמצעות בלנדר טבילה. לסיים על ידי להקציף בחמאה.