אפרסקים עלומים קרמל עם אוכמניות
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש סוכר גלגלית, גרידת לימון, תרמיל וניל, אוכמניות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו אוכמניות בלסמיות ואפרסקים, צ'יפס שיבולת שועל, אפרסקים וקרם פרש, ו עוגת השלכת תוצרת בית עם אפרסקים, אוכמניות ופקאנים.
הוראות
מחממים סיר ריק, כבד מבוסס עד שאתה יכול להרגיש חום חזק עולה.
מפזרים את הסוכר. זה צריך להתחיל caramelise. לסובב את המחבת כמו הסוכר מתמוסס והופך זהב כהה, אבל לא לערבב.
כאשר רוב הסוכר יש caramelised, בזהירות לשפוך 500ml / -8°l עוז רק-מים מבושלים, ומערבבים עם כף ארוכה מטופלים. הוא יירק, אז תשמרי על עצמך. הסוכר יהפוך מוצק, אבל לשמור על חימום ערבוב וזה יתמוסס שוב.
מוסיף את גרידת לימון וניל. מבשלים במשך 5 דקות.
להבקיע את האפרסקים לשניים ולסובב להפריד.
הסר את האבנים. להחליק את האפרסקים לתוך הסירופ בשכבה אחת.
להחזיר את הליקר לרתיחה עדינה ולנמיך את החום עד שהוא בקושי רותח. מבשלים 3-5 דקות עד שהבשר מרגיש רך כאשר פירסינג.
הסר את המחבת מן החום, לערבב את מיץ לימון ולאפשר להתקרר.
מערבבים את האוכמניות ומגישים בטמפרטורת החדר או מקורר.