אפרסק ועגבנייה גספצ'ו עם מלפפון יוגורט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל אפרסק ועגבניה Gazpacho עם יוגורט מלפפון. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 147 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו 2 בצל, עגבניות, קישוטים: חתיכות צ'ייב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו אפרסק אורגני, מלפפון & זהב עגבניות Gazpacho, עגבניות מלפפון Gazpacho, ו עגבניות מלפפון Gazpacho (מתכונים דומים).
הוראות
רבע אפרסקים ו-2 עגבניות. לעבד אפרסקים ועגבניות לרבעים ואת 2 החומרים הבאים במעבד מזון עד חלקה.
חותכים אפרסק ועגבניה הנותרים. מערבבים לתוך תערובת מחית. מתבלים במלח כשר ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם. כיסוי וצינה 1 שעה.
בינתיים, לשלב מלפפון הבא 3 מרכיבים בקערה בינונית. מתבלים במלח כשר ופלפל לבן טחון טרי לפי הטעם. כיסוי וצינה 1 עד 24 שעות. (מצמרר יכול להקהות את התיבול, כך ייתכן שיהיה עליך להוסיף יותר מלח ופלפל לפני ההגשה.)
מצקת גספצ ' ו לקערות. תערובת מלפפון כפית על גספצ ' ו.
טפטוף כל מנה עם כ 1 כפית. שמן זית כתית מעולה.