אפרסק & אוכמניות אנקה דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון צמחוני lacto ovo יש 357 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 78 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך חלב, מיץ של תפוזים, סוכר גלגלית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 37%. מתכונים דומים: בריטת אוכמניות, בריטת אוכמניות, ו בריטת אוכמניות.
הוראות
1
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חמאה צלחת רדוד רדוד רחב. מערבבים את הקורנפלור עם גרידת תפוזים ומיץ, ומניחים במחבת גדולה עם הסוכר. חצי, אבן, לחתוך את האפרסקים ולהוסיף למחבת. מביאים לאט לרתיחה, ערבוב בעדינות עד הרוטב מבריק מעובה, על 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר מן החום, מערבבים את האוכמניות וקצה לתוך המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
4
להטות את הקמח לתוך קערת ערבוב ולהוסיף את חמאת 50 גרם. לשפשף את החמאה לתוך הקמח עד שהוא דומה פירורי לחם בסדר, ולאחר מכן מערבבים במחצית הסוכר.