ארוגולה וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט תאנה
אם יש לכם חומץ יין, פרושוטו, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בתיאבון. , וזה לא כל כך סופר. נסו ארוגולה, אגס וסלט גבינת עיזים עם ויניגרט רימונים, סלט ארוגולה עם גבינת עיזים פריכה עם ויניגרט רימונים, ו ארוגולה, תפוח, גבינת עיזים וסלט פקאן מסוכר עם ויניגרט סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב תאנים ו 1/2 כוס מים בסיר בינוני. להביא תערובת כדי להתבשל על חום בינוני נמוך,מועך עם מחית תפוחי אדמה עד תערובת מרככת צורות מחית גס.
העברת תערובת תאנה כדי מסננת להגדיר מעל קערה. לחץ על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר תערובת ככל האפשר.
להקציף מיץ לימון, הן vinegars, בזיליקום, וסוכר לתוך מחית תאנים.
להקציף בשמן. ויניגרט העונה עם מלח ופלפל.לטבול גבינת עיזים סיבובים ביצה מוכה; מעיל שני הצדדים עם panko.
מניחים גבינת עיזים על צלחת; צמרמורת 10 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים גבינת עיזים למחבת; מבשלים רק עד הזהב, על 1 דקה לכל צד.
העבר למגבות נייר.ארגן ארוגולה על מגש. לעטוף פרושוטו פרוסות מעל. פיזור חצי תאנה מעל. להקיף עם פרוסות גבינת עיזים.
טפטוף עם דבש, ויניגרט כפית מעל.