קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים

ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל ממולאת ארוגולה של כבש עם ירקות באביב קלוי. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור אביב. נסו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים, ירקות באביב קלויים עם ארוגולה פסטו, ו רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל שום בשמן זית, ערבוב, עד שהוא מתחיל להפוך זהב חיוור, ולאחר מכן להוסיף ארוגולה בקבוצות, ערבוב והתהפכות עם מלקחיים עד קמלים מעט לפני הוספת כל אצווה חדשה, ולהמשיך לטחון עד נבול לחלוטין, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומעבירים מילוי ארוגולה למסננת גדולה מעל קערה לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו מגניב.
1
עם מעבד מזון פועל, להוסיף שיני שום, אחד בכל פעם, דרך צינור הזנה, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים אורגנו, גרידת לימון, שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל למעבד, ודופק עד הדבק מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
תייבש את הכבש. תארגן את זה, עם עצמות כלפי מעלה, על משטח עבודה. תיקון כל חורים עם פרוסות בשר מהקצה, ואת העונה עם 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. לשפשף בצד עצמות עם חצי ממרח אורגנו, ואז העליון אותו באופן שווה עם כל תערובת ארוגולה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
החל בצד קצר, להפשיל כבש, מצרף ארוגולה (הצלי מגולגל ייראה מבולגן, ungainly, אבל ברגע שהוא קלוי, זה ייראה טעים). צלי עניבה צמוד סגור, לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' ומסביב לאורך, עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
להעביר כבש למחבת צלייה ולשפשף אותו בכל רחבי עם הדבק אורגנו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
תן לו לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
7
מניחים מתלה תנור באמצע תנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כבש צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
חותכים כל בצל לאורכו לשמונים, וחצי תפוחי אדמה או רבע אם גדול. לזרוק בצל, תפוחי אדמה, וגזר עם 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. פזר ירקות (לא כולל אספרגוס) סביב כבש במחבת, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°, כבש צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החלק העבה ביותר של אוגרי צלי130 לבשר בינוני נדיר (טמפרטורת בדיקה בכמה מקומות), 40 עד 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להעביר כבש למגש ואוהל באופן רופף עם נייר, ואז לתת לו לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
בעוד שה עומד, להגדיל את התנור ל 450 ° F, ולאחר מכן מערבבים ירקות במחבת, וממשיכים לצלות עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לזרוק אספרגוס עם הנותרים 1/2 שמן כף 1/8 מלח כפית, ולפזר בין ירקות קלויים, ולאחר מכן להמשיך לצלות עד אספרגוס הוא פשוט רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מעבירים ירקות עם כפית מחוררת לצלחת הגשה, ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. מחבת צלייה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1
לרפרף כל שומן מן הטפטוף במחבת צלייה, ולהגדיר מחבת צלייה מעל 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
2
הוסף יין deglaze המחבת על ידי רותחים את הנוזל, גירוד את החתיכות החומות, במשך 1 דקה. מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, ואז להרתיח עד מופחת בחצי (בערך 1/3 כוס).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים ציר עוף ומיצים שהצטברו על מגש, ומרתיחים את הרוטב עד מצטמצם לכ -2 כוסות. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
מערבבים את תערובת קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף אותו רוטב רותח; להמשיך להתבשל רוטב, ערבוב, במשך 1 דקה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
זרוק את המיתרים מן הטלה, ולאחר מכן לגלף כבש לפרוסות דקות על קרש חיתוך ולהגיש אותו עם רוטב וירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
* כמה חנויות גדולות תיבת לשאת רגליים נטולות עצמות של כבש, לעתים קרובות מאוסטרליה, במחיר סביר מאוד. עם זאת, הם לא butterflied (לחתוך פתוח כך רגל עצמות שוכב שטוח וחלקים עבים יותר של הבשר פרוס אפילו את העובי הכולל), או גזוז היטב של שומן. האיכות של החמאה ו זמירה יכול להיות גם בעיה בסופרמרקטים. החדשות הטובות הן שזה לא קשה לתקן את המצב. השתמש בסכין החדה ביותר שלך כדי לקצץ את השומן משני הצד עצמות ומחוץ כבש.* לפרפר רגל הטלה חסרת העצמות שלך, לחתוך אותו פתוח כך שהוא שוכב שטוח, עצמות בצד למעלה. חפש את החלקים כי הם עבים יותר, ומחזיק boning חדה מאוד או סכין ארוך להב אחר אופקית, לחתוך כל שריר עבה כמעט, אבל לא לגמרי, במחצית, שמירה על החלק העליון מחובר, כך הבשר נפתח כדי ליצור שטח גדול יותר עם עובי אחיד יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

מרכיבים

454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אספרגוס, הקצוות גזוז גבעולים לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץאספרגוס, הקצוות גזוז גבעולים לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץ283חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תינוק ארוגולה או תרד תינוקתינוק ארוגולה או תרד תינוק8שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גזר, קלופים לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץגזר, קלופים לחתוך באלכסון לחתיכות 1 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעמילן תירס מומס ב 3 כפות מים קריםעמילן תירס מומס ב 3 כפות מים קרים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש7largesשיני שוםשיני שום8שרימפס וורידיםשאריות טלהשאריות טלה2קילוגרםרגל טלה ללא עצמות, גזוז של שומן משני הצדדים ו butterflied (מתוך רגל כבש 8 קילו על העצם; ראה הערות ' טבחים:)רגל טלה ללא עצמות, גזוז של שומן משני הצדדים ו butterflied (מתוך רגל כבש 8 קילו על העצם; ראה הערות ' טבחים:)11 כף אורגנו מיובשגרידת לימון טרי מגורדגרידת לימון טרי מגורד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף או מרק נתרן מופחתציר עוף או מרק נתרן מופחת32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, מחולקשמן זית, מחולק32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, קלופים שורש הקצוות גזוז, אבל נשאר שלםבצל אדום, קלופים שורש הקצוות גזוז, אבל נשאר שלם680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(1 1/2-עד 2 אינץ') תפוחי אדמה אדומים(1 1/2-עד 2 אינץ') תפוחי אדמה אדומים8שרימפס וורידיםמלחמלח