קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים

ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל ממולאת ארוגולה של כבש עם ירקות באביב קלוי. מנה אחת מכילה 404 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. גשו לסופר וקנו שמן זית, יין, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זה מושלם עבור אביב. נסו ארוגולה-רגל טלה ממולאת עם ירקות מעיינות קלויים, ירקות באביב קלויים עם ארוגולה פסטו, ו רגל טלה צלויה באיטיות עם ירקות אביביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, לבשל שום בשמן זית, ערבוב, עד שהוא מתחיל להפוך זהב חיוור, ולאחר מכן להוסיף ארוגולה בקבוצות, ערבוב והתהפכות עם מלקחיים עד קמלים מעט לפני הוספת כל אצווה חדשה, ולהמשיך לטחון עד נבול לחלוטין, על 1 דקה יותר. מתבלים במלח ומעבירים מילוי ארוגולה למסננת גדולה מעל קערה לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בואו מגניב.
1
עם מעבד מזון פועל, להוסיף שיני שום, אחד בכל פעם, דרך צינור הזנה, דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים אורגנו, גרידת לימון, שמן זית, 1 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל למעבד, ודופק עד הדבק מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
תייבש את הכבש. תארגן את זה, עם עצמות כלפי מעלה, על משטח עבודה. תיקון כל חורים עם פרוסות בשר מהקצה, ואת העונה עם 3/4 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. לשפשף בצד עצמות עם חצי ממרח אורגנו, ואז העליון אותו באופן שווה עם כל תערובת ארוגולה, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
החל בצד קצר, להפשיל כבש, מצרף ארוגולה (הצלי מגולגל ייראה מבולגן, ungainly, אבל ברגע שהוא קלוי, זה ייראה טעים). צלי עניבה צמוד סגור, לרוחב במרווחים של 1 אינץ ' ומסביב לאורך, עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
5
להעביר כבש למחבת צלייה ולשפשף אותו בכל רחבי עם הדבק אורגנו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
תן לו לעמוד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
7
מניחים מתלה תנור באמצע תנור ומחממים תנור ל 450 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כבש צלוי במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
1
חותכים כל בצל לאורכו לשמונים, וחצי תפוחי אדמה או רבע אם גדול. לזרוק בצל, תפוחי אדמה, וגזר עם 2 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. פזר ירקות (לא כולל אספרגוס) סביב כבש במחבת, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 177°, כבש צלוי עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החלק העבה ביותר של אוגרי צלי130 לבשר בינוני נדיר (טמפרטורת בדיקה בכמה מקומות), 40 עד 50 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להעביר כבש למגש ואוהל באופן רופף עם נייר, ואז לתת לו לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בעוד שה עומד, להגדיל את התנור ל 450 ° F, ולאחר מכן מערבבים ירקות במחבת, וממשיכים לצלות עד מכרז, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לזרוק אספרגוס עם הנותרים 1/2 שמן כף 1/8 מלח כפית, ולפזר בין ירקות קלויים, ולאחר מכן להמשיך לצלות עד אספרגוס הוא פשוט רך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
5
מעבירים ירקות עם כפית מחוררת לצלחת הגשה, ולשמור חם, מכוסה באופן רופף. מחבת צלייה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1
לרפרף כל שומן מן הטפטוף במחבת צלייה, ולהגדיר מחבת צלייה מעל 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
הוסף יין deglaze המחבת על ידי רותחים את הנוזל, גירוד את החתיכות החומות, במשך 1 דקה. מסננים את הנוזל דרך מסננת בסדר רשת לתוך סיר, ואז להרתיח עד מופחת בחצי (בערך 1/3 כוס).
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים ציר עוף ומיצים שהצטברו על מגש, ומרתיחים את הרוטב עד מצטמצם לכ -2 כוסות. להפחית את החום לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
מערבבים את תערובת קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף אותו רוטב רותח; להמשיך להתבשל רוטב, ערבוב, במשך 1 דקה. רוטב העונה עם מלח ופלפל ולשמור אותו חם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
זרוק את המיתרים מן הטלה, ולאחר מכן לגלף כבש לפרוסות דקות על קרש חיתוך ולהגיש אותו עם רוטב וירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
* כמה חנויות גדולות תיבת לשאת רגליים נטולות עצמות של כבש, לעתים קרובות מאוסטרליה, במחיר סביר מאוד. עם זאת, הם לא butterflied (לחתוך פתוח כך רגל עצמות שוכב שטוח וחלקים עבים יותר של הבשר פרוס אפילו את העובי הכולל), או גזוז היטב של שומן. האיכות של החמאה ו זמירה יכול להיות גם בעיה בסופרמרקטים. החדשות הטובות הן שזה לא קשה לתקן את המצב. השתמש בסכין החדה ביותר שלך כדי לקצץ את השומן משני הצד עצמות ומחוץ כבש.* לפרפר רגל הטלה חסרת העצמות שלך, לחתוך אותו פתוח כך שהוא שוכב שטוח, עצמות בצד למעלה. חפש את החלקים כי הם עבים יותר, ומחזיק boning חדה מאוד או סכין ארוך להב אחר אופקית, לחתוך כל שריר עבה כמעט, אבל לא לגמרי, במחצית, שמירה על החלק העליון מחובר, כך הבשר נפתח כדי ליצור שטח גדול יותר עם עובי אחיד יותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד