ארוחת ערב: סלק רוסטי
ארוחת ערב: סלק Rösti הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 205 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סלק, חמאה, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ארוחת ערב הלילה: סלק קלוי ברוסקטה, ארוחת ערב: סלק קלוי ובורשט תפוחי אדמה, ו ארוחת ערב: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות קולף, להסיר את העורות מן הסלק כפי שהיית מתפוח אדמה, ולאחר מכן לגרר אותם במעבד מזון או באמצעות פומפיה תיבת.
בקערה גדולה, לשלב את הסלק ורוזמרין, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים כמחצית הקמח וזורקים היטב לשלב.
להוסיף קצת יותר קמח עד התערובת מחזיקה יחד בקלות בכדור, באמצעות כל הקמח במידת הצורך.
מחממים מחבת שאינה מקל 12 אינץ ' מעל חום בינוני ולהמיס את החמאה בו. כאשר החמאה מתחילה להשחים, מוסיפים את תערובת הסלק ולוחצים למטה עם מרית כדי ליצור קציצה עגולה. טאק בצדדים עד שהוא דומה לעיגול.
מבשלים את הפנקייק על חום בינוני גבוה עד התחתון הוא פריך, על 10 דקות.
מניחים צלחת גדולה על הפנקייק, ולאחר מכן הופכים את המחבת תוך החזקת הצלחת, כך פנקייק נופל על זה. החלף את המחבת על המבער והחלק את הפנקייק בחזרה למחבת, עכשיו עם הצד השני מול החום.
מבשלים עד שהצד השני הוא פריך, עוד 10 דקות.
הסר מהחום ומקשט עם פטרוזיליה או רוזמרין.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.