ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים ורמוט
ארוחת ערב: עוף צלוי במחבת עם זיתים, צלפים, ורמוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 239 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 17 אוהדים. אם יש לך פטרוזיליה, צלפים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ארוחת ערב: עוף מוקפץ עם זיתים, צלפים ולימונים קלויים, ארוחת ערב: דג לבן אפוי בעגבניות, זיתים וצלפים, ו ארוחת ערב: רוטב עגבניות עם צנוברים, צלפים, זיתים וצימוקים (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים שלושה חריצים לתוך החלק העליון של כל שד, רק לשבור את העור. לתבל אותם בכבדות עם מלח ופלפל.
יוצקים את השמן למחבת ברזל ולהפוך את החום בינוני גבוה. כשזה מקום נחמד וחם חזה העוף בצד העור למטה. לבשל במשך 8 דקות.
תהפוך את השדיים ותעביר את המחבת לתנור. מבשלים 15 עד 20 דקות, או עד שבפנים הוא כ 74°.
יוצקים את כל אבל 1/2 כף השומן ומניחים את המחבת על חום גבוה.
מוסיפים את הוורמוט ואת עלה המפרץ.
תן לו להפחית על ידי 2 / 3rds, על 5 דקות.
מוסיפים את הזיתים הקצוצים ואת הצלפים ומבשלים עוד דקה.
כבה את החום, יוצקים את מיץ הלימון ומוסיפים את הפטרוזיליה. מערבבים עד בשילוב.
תגיש את הרוטב על חזה העוף.