תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק שעועית ירוקה. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק ארוזים במים, בצל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ארטישוק עם שעועית ירוקה ובייקון, שעועית ירוקה עם שעועית שחורה מותססת ~ aka שעועית ירוקה מלוכלכת, ו פטוצ'יני עם ארטישוק ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים שעועית בסל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2
מניחים בסיר מעל 1 ב. של מים; להביא לרתיחה. מכסים ואדים במשך 6-8 דקות או עד פריך-מכרז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להסיר מהחום ולהניח בצד.
4
במחבת nonstick, פירורי לחם טוסט על חום בינוני בשמן 1 כף; להפריש. באותו מחבת, בצל מטגן ושום בשמן שנותר עד במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את הארטישוקים, המלח, הפלפל והפולים השמורים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד מחומם דרך. לפני ההגשה, מפזרים גבינה ופירורי לחם קלויים.