ארטישוק חם ומטבל תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק חם וטבילה תרד. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. אם יש לך חרדל, מלח ים, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו תרד חם ומטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה צלחת 1 ליטר avenproof, ולהניח בצד.
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, ומטגנים 3 עד 4 דקות או עד רך שקוף.
מערבבים בצל, ארטישוק, ואת 9 המרכיבים הבאים בקערה גדולה, מוסיפים מלח ים ופלפל, ומערבבים לשלב ביסודיות.
מעבירים לצלחת מוכנה, ואופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מחומם דרך מבעבע בקצוות.
מגישים חמים עם אנדיב בלגי, קרוסטיני, או קרקרים.