ארטישוק, פטריות ועוגת פרמה
ארטישוק, פטריות ו פארמה חזיר טארט דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, מלח, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: ארטישוק, פטריות ועוגת פרמה, טארט פטריות ארטישוק, ו פרשוטו די פרמה ארנקים (Fagottini di Prosciutto di Parma).
הוראות
מניחים קמח, גבינת פרמזן, חמאה, וקורט של מלח במעבד מזון. תעבדו בקצרה.
מוסיפים את הביצה ושמן 1 כף דרך צינור מזין, מוסיפים שמן נוסף במידת הצורך; אתה צריך להיות מסוגל להביא את הבצק יחד בידיים שלך. לעטוף בניילון, ולהירגע במשך 1 שעה.
התגלגל החוצה כדי להתאים מחבת קיש 9 אינץ ' עם תחתית רופפת. זין בכל מקום. צמרמורת לפחות 2 שעות, רצוי בן לילה.
מאפה קו עם נייר כסף, לכסות את התחתונה עם שעועית לא מבושל.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 15 דקות.
הסר רדיד ושעועית, ומבשלים 5 דקות נוספות.
לטגן; פטריות ב 1 כף שמן זית במשך 10 דקות.
להניח חזיר על בסיס מאפה, העליון עם פטריות ארטישוק. מקציפים יחד קרם פרש, ביצים, פטרוזיליה וחלב. מתבלים היטב עם פלפל שחור ומלח; יוצקים תערובת על בשר חזיר וירקות.
אופים במשך 40 דקות, עד הזהב.