ארנב מבושל סטאוט
ארנב מבושל סטאוט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 2523 קלוריות, 327 גר' של חלבון, ו 68 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם בצל, קורנפלור, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו ארנב מבושל, ארנב במרינדה ומבושל, ו ארנב וביסקוויטים מבושלים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד פריך.
הסר בייקון עם כפית מחוררת, שומר שומן בתנור הולנדי, ולנקז על מגבות נייר.
מערבבים קמח, מלח, פלפל ופפריקה. חתיכות ארנב מעיל עם תערובת קמח.
מחממים שומן בייקון על חום בינוני. לבשל ארנב בשומן בייקון על 15 דקות או עד חום מכל הצדדים.
מערבבים פטריות, בצל, טימין ועלה דפנה.
יוצקים מוצק על ארנב וירקות. פירורים בייקון שמורות על תערובת.
חום לרתיחה; להפחית את החום. כיסוי ומבשלים על 1 שעה או עד חתיכות העבות ביותר של ארנב הם מכרז.
הסר ארנב וירקות מגש חם; להתחמם.
לחמם תערובת סטאוט לרתיחה.
מערבבים קורנפלור ומים; מערבבים לתוך תערובת סטאוט. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים רוטב על ארנב וירקות.