תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בו כדי לנצח אותו Pupusas ממולא. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 831 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, פלפל סדוק טרי, אננס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סיר אחד ספגטי עוף מקסיקני + לנצח טיול לאיטליה, Pupusas, ו פופוסאס עם קורטידו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערת ערבוב גדולה, להוסיף את masa harina, כמון, פלפל קאיין, ומלח לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
(תערובת תירס מסה)
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את המים, 1/2 כוס בכל פעם, עד שהבצק יוצר כדור שניתן לטפל בו. טופס את הבצק לתוך 12 כדורי מנדרינה בגודל שווה, לכסות עם מגבת נייר לח להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מנדרינה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
בסיר קטן, מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף 1 כף שמן קנולה וכאשר חם, להוסיף את צ 'וריסו, לטגן במשך 5 עד 6 דקות, ולאחר מכן להוסיף בצל, פלפל ופלפל צ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
לטגן עד הבצל הוא שקוף, ואז להוסיף את השום המגורען ואת השעועית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
יכול שעועית ירוקה, סחוטה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מחממים דרך ומוסיפים גרידת לימון ומיץ. התאימו את התיבול במלח ופלפל, כדי לטעום ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס
7
שלב את גבינת queso quesadilla עם ג ' ק פלפל בקערה קטנה, ולהניח בצד. פורסים את בשר האבוקדו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינה טורקית
גבינה Pepperjack
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
8
שים 2 כדורים של מאסה בין 2 גיליונות קלף, על 6 סנטימטרים זה מזה. עם מחבת סאוט קטנה או צלחת עוגה, להחיל אפילו לחץ עד masa שטוח על 6 אינץ ' בקוטר. משוך לאחור את הקלף העליון 1 של הדיסקים עם כ 2 פרוסות של אבוקדו, ואז 3 כפות של תערובת שעועית שחורה, ועל 2 כפות של תערובת הגבינה. למעלה עם השני, עגול מאסה רגיל. החלף את הקלף מעל הפּוּפּוּסָה ולחץ בעדינות עם צלחת העוגה עד עובי 3/8 אינץ', נזהר שלא לפצח או לפוצץ את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מחממים התנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מחממים מחבת ברזל יצוק מתובלת גדולה או מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף על 2 כפות שמן קנולה. עם מברשת מאפה, מברשת 1 צד של הפופוסה עם השמן שנותר ולהוסיף אותו, צד משומן למטה, למחבת החמה. מבשלים עד הזהב עם אזורים מחשיכים, על 4 עד 5 דקות.
להעביר את הפּוּפּוּסָה למחבת סדין קטנה ולהתחמם בתנור. חזור עם הבצק הנותר ומילוי. מסדרים את הפופוסות על מגש הגשה ומגישים עם יוגורט רגיל, כוסברה וסלט קרדיטו.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט רגיל
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
13
שים את הכרוב והגזר לתוך קערה גדולה חסינת חום ולזרוק לשלב היטב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
14
בסיר קטן, מעל חום בינוני, מוסיפים את החומץ הלבן והמים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
יוצקים את התערובת הרותחת לתוך הקערה, מכסים את הכרוב והגזר ומניחים בצד במשך 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
16
מסננים את הנוזל וסובבים בתוך ספינר סלט או לנקז במסננת, הקשה על נוזל ככל האפשר.
ציוד שתשתמש בו
טווה סלט
1/2 קילו טופו יציב, שבור
17
להחזיר את הכרוב לקערה ולזרוק עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
18
תן להגדיר בטמפרטורת החדר עד מגניב, ואז לקרר במשך 1 שעה.
19
לשמש כליווי לפופוסות או כמנה צדדית. ניתן לעשות קדימה או משומר, אם תרצה.