קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

בטטה צלויה וסלט בצל ירוק

בטטה צלויה וסלט בצל ירוק
טוסט בטטה וסלט בצל ירוק יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, סלט בטטה ובצל ירוק צלוי, ו בצל בגריל, בשר בקר וסלט בטטה.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים על ידי אינץ ' עם מים קרים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד רק מבושל דרך אבל לא רך, על 40 דקות בהתאם לגודל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. חייב להיות מזלג מכרז!
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מחממים גריל גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מברשת תפוחי אדמה משני הצדדים עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב קל משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
להסיר לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מברשת בצל ירוק עם שמן קנולה הנותרים גריל עד חרוך מעט ורך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
להסיר דק פרוסה.
7
תוסיף לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מקציפים יחד את הוינגר, החרדל והדבש בקערה ומתבלים במלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified וטעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מוסיפים את הפטרוזיליה בעדינות לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
10
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.