בטטות אפויות עם חמאת ג'ינג'ר מולסה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בטטות אפויות עם חמאה זנגביל-מולסה. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 453 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מולסה בטעם עדין, ציפורן טחון, ג'ינג'ר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטות אפויות עם חמאת ג'ינג'ר מולסה, בטטות אפויות עם קינמון-חמאת צ'ילי, ו בטטות פקאן אפויות.
הוראות
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה כדי להתמזג. מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי. מתבלים במלח ובכמות נדיבה של פלפל. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. כיסוי; צמרמורת. הביאו חמאת ג ' ינג ' ר מולסה לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מחממים תנור ל 350°f. פירס בטטות בכמה מקומות עם מזלג; אופים על גיליון אפייה מעוטר עד במכרז כאשר פירסינג עם מזלג, כ 50 דקות.
חותכים חריץ לאורכו בכל בטטה ולחץ בקצוות כדי לפתוח את הדף. כף 2 כפות ג ' ינג ' ר-מולסה חמאה לתוך כל בטטה ומגישים.