קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות38
מגזין

בטן חזיר ונזיד לימון משומר

בטן חזיר ונזיד לימון משומר
בטן חזיר ונזיד לימון משומר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1003 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 81 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, פלפל, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו Frijoles con Chicharron O Garra (תבשיל שעועית עם בטן חזיר), מזון נוחות טהור: תבשיל קימצ'י בטן חזיר מטוגן, ו בטן חזיר עם שום, לימון ותימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את בטן החזיר לקוביות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
2
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
3
הוסף את שומן בטן חזיר בצד למטה ולאפשר לו חום לפני היפוך מעל בראונינג הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
4
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
5
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ואת השום ואת השום עד השחמה וריחני מאוד. זה ידבק לתחתית המחבת, אשר רצוי, אבל להיות בטוח לא לתת לו לקבל שחור.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם שקופים ומתחילים להשחים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה2 כפות וויסקי מחית חמוצה
7
מוסיפים את היין הלבן, ומביאים לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה מתחתית הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים את מחית העגבניות, סוכר חום, רוטב סויה, פלפל מלח ולימונים משומרים.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומרלימון משומר
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
1 שעועית וניל שלמה1 שעועית וניל שלמה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
9
שים את המכסה על סיר הלחץ, נעל אותו למקומו ולהגדיר את הלחץ גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
10
בואו סיר הלחץ לבוא עד לחץ מלא (שריקה יציבה) על חום גבוה, ולאחר מכן להתאים את הטמפרטורה למטה עד התנור בקושי שומר על שריקה קבועה. מבשלים 20 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, לבשל מכוסה באופן רופף עם מכסה במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
11
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. ברגע שאתה בטוח שהלחץ השתחרר, פתח את המכסה והוסף את תפוחי האדמה.סגור את המכסה והנח על סיר הלחץ על הכיריים בחום גבוה עד שתשמע שוב משרוקית יציבה. לכוון את החום עד שהתנור בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 10 דקות. אם אתה משתמש בסיר רגיל, רק לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
12
שים את סיר הלחץ בכיור ולהפעיל מים קרים על המכסה עד הלחץ משחרר. פתח את המכסה ומגיש, מעוטר פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחיםכמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
סיר לחץסיר לחץ