ביגולי עם ראגו ברווז
ביגולי עם ראגו ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1184 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חלב חם, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Rigatoni עם ראגו ברווז, Spaccatelle עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את רגלי הברווז ולהסיר את כל השומן. להתייבש.
בתבשיל כבד או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מוסיפים את רגלי הברווז ומבשלים עד חום מכל הצדדים ולהסיר, על 10 עד 12 דקות.
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד לריכוך, כ -7 עד 9 דקות.
מוסיפים את היין, העגבניות, מניית העוף והפטריות המיובשות ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את רגלי הברווז וחוזרים לרתיחה, מנמיכים את החום, מכסים ומאפשרים להתבשל במשך 1 שעה.
הסר את רגלי הברווז ולאפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות ולחזור לסיר, ללא העצמות. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
ממלאים סיר גדול עם 6 ליטרים מים ומוסיפים 2 כפות מלח. לבשל ביגולי עד "אל דנטה", על 8 עד 9 דקות.
מחממים את הרוטב, מנקזים פסטה וזורקים למחבת. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
כדי להפוך את הבצק: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ותערובת חלב. בעזרת מזלג, היכו יחד את תערובת הביצים והחלב והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
כדי להפוך את Bigoli: ללוש בצק עד חלקה ומתוח, ולתת לנוח 20 דקות.
הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
חותכים את הבצק ל 6 חתיכות, ולהפעיל כל חתיכה דרך מטחנת בשר להגדיר לגודל ההבלטה הקטן ביותר. כאשר הפסטה יוצאת, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
לפרוס על גיליון עוגיות מאובק עם קמח תירס, להיות זהיר כדי לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.