קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ביזון מאובן סומאק עם רוטב Chanterelle וסלק

ביזון מאובן סומאק עם רוטב Chanterelle וסלק
ביזון מאובן סומאק עם רוטב Chanterelle וסלק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 162 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. מתכונים דומים: סטייקים כרובית מאובקים סומק עם רימון, צ'יפס בתנור סומק עם ממרח שום, ו צ'יפס בתנור סומק עם ממרח שום.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להכין סלק, להשאיר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9inch; מוסיפים 1/4 כוס מים. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
ניקוז; מגניב מעט. לקצץ שורשים; לשפשף עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
חותכים כל סלק במחצית לאורכו; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
טפטוף עם שמן זית; מפזרים באופן שווה עם 1/8 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית, משליך בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
כדי להכין ביזון, מפזרים את שני הצדדים של ביזון עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ביזוןביזון
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הוסף חצי ביזון למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם ביזון שנותר 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים ביזון על מחבת מבער; מפזרים סומאק.
מרכיבים שתצטרך
ביזוןביזון
סומאקסומאק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
11
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
כדי להכין רוטב, לחמם 2 כפיות שמן קנולה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים פטריות, שאלוט, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ושום; מטגנים במשך 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
15
מוסיפים מרק, פטרוזיליה, בורבון וקורנית; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
16
מערבבים קמח 2 כפיות מים; מוסיפים תערובת קמח לתערובת פטריות. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
17
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חמאה לתערובת פטריות, ערבוב עד חמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
18
מגישים רוטב עם ביזון וסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ביזוןביזון
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1קילוגרם24 סלק תינוק (אודות24 סלק תינוק (אודות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סטייקים tenderloin ביזון (בערך 3/4 אינץ ' עבה)סטייקים tenderloin ביזון (בערך 3/4 אינץ ' עבה)0חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה12 כפיות אבקת שוםוויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)12 כפיות אבקת שוםחמאה צוננת, חתוכה לחתיכות קטנותחמאה צוננת, חתוכה לחתיכות קטנות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן קנולה, מחולקשמן קנולה, מחולק2חתיכות טופי הית' ברפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שנטרל פרוסות טריותפטריות שנטרל פרוסות טריות1אוראו ממולאים כפוליםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה12 כפיות אבקת שוםפטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי טחוןטימין טרי טחון1קטןשן שום, טחוןשן שום, טחון12 כפיות אבקת שוםסומאק הקרקעסומאק הקרקע4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק בשר ללא שומן, פחות נתרןמרק בשר ללא שומן, פחות נתרן1חתיכות טופי הית' ברשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום12 כפיות אבקת שוםשאלוט טחוןשאלוט טחון12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42חתיכות טופי הית' ברטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4