ביזון מאובן סומאק עם רוטב Chanterelle וסלק דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. זה מנות ראשונות יש 162 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, מים, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 36%. מתכונים דומים: סטייקים כרובית מאובקים סומק עם רימון, צ'יפס בתנור סומק עם ממרח שום, ו צ'יפס בתנור סומק עם ממרח שום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להכין סלק, להשאיר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
3
מניחים בתבנית אפייה 13 x 9inch; מוסיפים 1/4 כוס מים. מכסים ואופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
ניקוז; מגניב מעט. לקצץ שורשים; לשפשף עורות.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
חותכים כל סלק במחצית לאורכו; מניחים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
טפטוף עם שמן זית; מפזרים באופן שווה עם 1/8 כפית מלח ופלפל 1/8 כפית, משליך בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
כדי להכין ביזון, מפזרים את שני הצדדים של ביזון עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ביזון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף חצי ביזון למחבת; לבשל 2 דקות בכל צד או עד השחמה. חזור על הנוהל עם ביזון שנותר 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מניחים ביזון על מחבת מבער; מפזרים סומאק.
מרכיבים שתצטרך
ביזון
סומאק
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
11
אופים ב 350 במשך 8 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
כדי להכין רוטב, לחמם 2 כפיות שמן קנולה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מוסיפים פטריות, שאלוט, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל ושום; מטגנים במשך 4 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
14
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
15
מוסיפים מרק, פטרוזיליה, בורבון וקורנית; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
1/4 כוס שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
16
מערבבים קמח 2 כפיות מים; מוסיפים תערובת קמח לתערובת פטריות. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
17
הסר מהחום. בהדרגה להוסיף חמאה לתערובת פטריות, ערבוב עד חמאה נמסה.