בייגלה רך כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה רך כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
הפוך את הבייגלה: לחמם את החלב בסיר עד שהוא כ 110 מעלות; לשפוך לתוך קערה בינונית ומפזרים בשמרים.
בואו השמרים לרכך, על 2 דקות; מערבבים את הסוכר החום 1 כוס קמח עם כף עץ. קוביות 2 כפות חמאה לרכך; מערבבים לתוך התערובת.
מוסיפים את הקמח 1/4 כוסות הנותרים ואת המלח הדק כדי להפוך את הבצק דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד חלקה אבל עדיין מעט דביק, על 5 דקות. צורה לכדור, מקום בקערה משומנת קלות לכסות עם ניילון נצמד.
תן עלייה בנקודה חמה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות משמנים תבנית אפייה גדולה. אגרוף הבצק כדי להסיט אותו, ולאחר מכן להפוך על משטח מקומח קלות. (אם הבצק נראה הדוק, לכסות ולתת לנוח עד שהוא מרגיע.) מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות.
רול ולמתוח כל חתיכה עם כפות הידיים שלך לתוך חבל 30 אינץ', מחזיק את הקצוות וטפיחות באמצע החבל על הדלפק כפי שאתה למתוח. צור כל חבל לצורת בייגלה.
ממיסים את הסודה לשתייה ב 3 כוסות מים חמים בתבנית אפייה רדודה. לטבול בעדינות כל בייגלה בפתרון סודה, ולאחר מכן לארגן על גיליון אפייה מוכן ומפזרים מלח גס.
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מערבבים את המיונז, חרדל, סוכר חום וחומץ בקערה. מכסים ומקררים.
ממיסים את 8 כפות הנותרים חמאה בצלחת רדודה. טובלים את הכעכים החמים בחמאה, הופכים למעיל; מניחים על מתלה תיל כדי לאפשר לחמאה עודפת לטפטף.
מגישים את הכעכים חמים עם רוטב החרדל המתוק.
צילום לארה רובי / סטודיו D