קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגלה רך כמעט מפורסם

בייגלה רך כמעט מפורסם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייגלה רך כמעט מפורסם. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . גשו לסופר וקנו חמאה, חרדל דיז'ון, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.

הוראות

1
הפוך את הבייגלה: לחמם את החלב בסיר עד שהוא כ 110 מעלות; לשפוך לתוך קערה בינונית ומפזרים בשמרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו השמרים לרכך, על 2 דקות; מערבבים את הסוכר החום 1 כוס קמח עם כף עץ. קוביות 2 כפות חמאה לרכך; מערבבים לתוך התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
מוסיפים את הקמח 1/4 כוסות הנותרים ואת המלח הדק כדי להפוך את הבצק דביק. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש, הוספת קמח יותר במידת הצורך, עד חלקה אבל עדיין מעט דביק, על 5 דקות. צורה לכדור, מקום בקערה משומנת קלות לכסות עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מלח משובחמלח משובח
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
תן עלייה בנקודה חמה עד הוכפל בגודל, על 1 שעה.
5
מחממים את התנור ל 450 מעלות משמנים תבנית אפייה גדולה. אגרוף הבצק כדי להסיט אותו, ולאחר מכן להפוך על משטח מקומח קלות. (אם הבצק נראה הדוק, לכסות ולתת לנוח עד שהוא מרגיע.) מחלקים את הבצק ל 6 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
רול ולמתוח כל חתיכה עם כפות הידיים שלך לתוך חבל 30 אינץ', מחזיק את הקצוות וטפיחות באמצע החבל על הדלפק כפי שאתה למתוח. צור כל חבל לצורת בייגלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
ממיסים את הסודה לשתייה ב 3 כוסות מים חמים בתבנית אפייה רדודה. לטבול בעדינות כל בייגלה בפתרון סודה, ולאחר מכן לארגן על גיליון אפייה מוכן ומפזרים מלח גס.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
מלח גסמלח גס
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
מערבבים את המיונז, חרדל, סוכר חום וחומץ בקערה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
ממיסים את 8 כפות הנותרים חמאה בצלחת רדודה. טובלים את הכעכים החמים בחמאה, הופכים למעיל; מניחים על מתלה תיל כדי לאפשר לחמאה עודפת לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
3
מגישים את הכעכים חמים עם רוטב החרדל המתוק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
צילום לארה רובי / סטודיו D
5
איור: ג ' ייסון לי