בייקון עטוף ערמוני מים III
בייקון עטוף ערמוני מים III עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המשקאות שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 352 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו רוטב ווסטרשייר, סוכר חום, קטשופ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו בייקון עטוף ערמוני מים, בייקון עטוף ערמוני מים, ו בייקון עטוף ערמוני מים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערת ערבוב בגודל בינוני, לשלב סוכר חום, רוטב ווסטרשייר, וקטשופ.
חותכים בייקון לשניים. לעטוף פרוסת בייקון אחת סביב כל ערמון. אבטח את הבייקון עם קיסם שיניים. מסדרים את עוטפת הערמונים במים בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
אופים את הערמון מים עוטפת במשך 10 עד 15 דקות.
הסר מן הערמונים מים עוטפת מהתנור ולנקז חלק מהשומן מתוך המחבת.
יוצקים את הרוטב על העטיפות.
אופים במשך 30 עד 35 דקות יותר.