קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן

בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן
זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: בייקון קנדי וגבינת צ'דר פלאן, חביתת בייקון וגבינה צ'דר קנדית, ו פיצת בייקון קנדית עם צ'דר-רוטב חרדל.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית. במחבת גדולה, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים על חום מתון עד שהנוזל שלהם מתאדה, כ -5 דקות. להעלות את החום בינוני גבוה לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להעביר את הפטריות לתבנית אפייה מוכנה. לזרוק את הבייקון, פטרוזיליה ופלפל בתבנית האפייה, ואז להפיץ בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
להקציף בקרם, מלח וקורט של קאיין. לאט לאט לשפוך את פודינג מעל פטריות ובייקון ומפזרים את הגבינה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
אופים את פודינג במשך 50 דקות, או עד רק להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העברה למתלה להתקרר במשך 15 דקות, ולאחר מכן לחתוך לריבועים לשרת חם או חם.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם Tempranillo, Albarino, ו Grenache. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. המשפחה טורס קורונה Tempranillo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Familia Torres Coronas Tempranillo
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% קברנה סוביניוןצבע דובדבן עדין עם גוונים אדומים לבנים. ניחוח אלגנטי, מראה איזון עדין בין הערות זניות של פירות יער שוש, ורמזים מתובלים של אלון. חיך מעוגל היטב עם טאנינים זניים חלקים.אידיאלי עם בשר, תבשילים, תבשילים, ואת "פאייה"המסורתית שלנו. מושלם עם גבינות שמנת.