ביסקוויטים רוזמרין
אם יש לכם קישוט: גבעולים רוזמרין, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. נסו ביסקוויטים רוזמרין, ביסקוויטים רוזמרין, ו עוגיות טיפת רוזמרין ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים קיצור לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב חמאה, קצפת ורוזמרין, ערבוב עם מזלג עד שכל החומרים הם רטובים. (בצק עם להיות רך.)
להפוך את הבצק על משטח מקומח בנדיבות; ללוש 3 או 4 פעמים. לטפוח או לגלגל בצק כדי 1 "עובי; לחתוך עם מקומח 2" חותך ביסקוויטים, ומניחים ביסקוויטים 1 " בנפרד על גיליונות אפייה ungreased.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד השחמה קלה.
להעביר מתלה תיל, וקריר מעט. ביסקוויטים מפוצלים במזלג וממלאים בקציצות נקניק חזיר טריות וחמות.
הפוך קדימה: להפוך את בצק ביסקוויט כמה ימים מראש, להקפיא ביסקוויטים unbaked בשכבה אחת על תבנית אפייה עד קפוא מוצק.
מעבירים לשקית מקפיא גדולה. לאטום ולאחסן במקפיא. מסדרים ביסקוויטים קפואים על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד הזהב.