המתכון שרימפס תאילנדי לשניים מוכן תוך כ 35 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 923 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בוטנים קלויים יבשים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פודלים תאילנדים, פאד תאילנדי צמחוני עם Zoodles, ו ספגטי סקווש פאד תאילנדי עם עוף-Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את המים, ממרח תמרינדי, כף יד או סוכר חום כהה, רוטב דגים ומלח ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
הדבק תמרינדי
רוטב דגים
ליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מניחים את נבטי שעועית, לימונים, ובוטנים כל אחד בקערה הקטנה שלהם ולסדר ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את רוטב הדגים, סוכר מגורען, ופלפל אדום מרוסק כל אחד בקערה הקטנה שלהם ולסדר על שולחן האוכל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
רוטב דגים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
להביא סיר 3 ליטר מים לרתיחה מלאה, מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר אותו מהחום ומיד להוסיף את אטריות האורז, לוודא שהם שקועים לחלוטין במים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
בואו אטריות להשרות בדיוק 3 דקות( להשתמש טיימר), מדי פעם מרים אותם ומושך אותם בנפרד לפי הצורך עם מלקחיים או מזלג ארוך כדי לשמור על האטריות נפרדות ולעזור להם לרכך באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
מסננים את האטריות במסננת גדולה ושוטפים אותם מתחת למים זורמים קרים. (אם האטריות הופכות דביקות ומגושמות יחד בעומדן, שטפו אותן לזמן קצר מתחת למים קרים ממש לפני הבישול, כך שהן חוזרות למצב החלקלק, המוצק והמוכשר שלהן.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1
בקערה קטנה, לשלב את השום ושאלות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את השרימפס, ביצים מכות, נבטי שעועית, בצל ירוק, ובוטנים כל אחד בקערה שלהם ולסדר ליד התנור. יש להכין 1 קערה בינונית נקייה עבור שרימפס מבושל ביצים, ולארגן צלחת גדולה או מגש להגשה ליד התנור.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
3 טיפות רוטב סויה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים מחבת כבדה, עמוקה 12 אינץ ' או מחבת sauté או ווק גדול על חום גבוה עד חם אבל לא מעשן. (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום.)
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
להוסיף 1 כף של שמן צמחי מערבולת מעיל המחבת. כאשר השמן חם, לפזר את השרימפס. מבשלים ללא הפרעה עד שהשרימפס מתחיל לשנות צבע ולהתייצב, כ -30 שניות. לזרוק היטב ואז להמשיך לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד השרימפס הם ורודים, המשרד, ורק מבושל דרך, כ -30 שניות יותר. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את השרימפס לקערה הנקייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את הביצים ומערבלים את המחבת כדי להפיץ אותם לשכבה דקה. מבשלים את הביצים, מרימים את הצדדים ומוטים את המחבת כדי לאפשר לביצים לא מבושלות לשפוך מתחת כפי שהיית עושה עם חביתה, עד הביצים נקבעות בעיקר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר את המחבת מהחום והשתמש בכף המחוררת כדי לחתוך במהירות את הביצים לחתיכות בגודל ביס, ולאחר מכן להוסיף אותם לקערת השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מניחים את המחבת על חום גבוה ומוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן צמחי, מערבלים את המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה (אם בשלב כלשהו במהלך הבישול השמן מתחיל לעשן, להנמיך את החום).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיף את השום ואת שאלוט ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 5 שניות. לפזר את האטריות אורז מרכך, ו, באמצעות מלקחיים, באופן שווה להפיץ את האטריות על פני המחבת, כמו רשת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
תן להם לבשל ללא הפרעה במשך 15 שניות ואז לגרוף אותם לכיוון המרכז. לזרוק את האטריות בעדינות ואז להפיץ אותם שוב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
יוצקים בערך 1/3 של רוטב התיבול סביב הקצוות של המחבת, וממשיכים לטגן את האטריות באותו אופן, מפזרים אותם ומאפשרים להם לבשל ללא הפרעה מדי פעם, עד שרוב הרוטב נספג, כ -30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים שליש נוסף מהרוטב וממשיכים לקפץ באותו אופן עד שרוב הרוטב נספג והאטריות רכות אך לא רכות, כ-30 שניות. בדוק אטריות או שתיים: אם הם מוצקים מדי, להוסיף כ 2 כפות של מים סביב קצה המחבת, ולהמשיך לערבב טיגון עד שהם פשוט רך מצופה באופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
להחזיר את השרימפס והביצים למחבת, יחד עם כל מיצים שנאספו בתחתית הקערה, ולזרוק אותם לשלב את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מוסיפים את השליש הנותר של רוטב התיבול, יחד עם נבטי שעועית, בצל ירוק, בוטנים קצוצים, ומבשלים, משליך, עד שהם מעורבבים ובקושי מחומם, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
רוטב תיבול
3 טיפות רוטב סויה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1
להעביר במהירות את האטריות למגש, mounding בקצה אחד. תלולית נבטי שעועית שמורות ליד האטריות, ולסדר את טריזי סיד שמורות ליד נבטי שעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
סיד טריז
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
מפזרים את הבוטנים על האטריות בפס ליד נבטי השעועית.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
3
מגישים חם, מעבירים את הקערות הקטנות של רוטב דגים, סוכר ופלפל אדום כתוש, כך שהאורחים יכולים לטעום את המנות שלהם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.